Een videoboodschap voor alle Eindhovenaren
Organisatie
7 april 2020

Een videoboodschap voor alle Eindhovenaren

Een gevoel van saamhorigheid en positiviteit is in deze periode belangrijker dan ooit. Vandaag lanceerden we een videoboodschap om elke Eindhovenaar te bereiken en hen een hart onder de riem te steken.

Eindhoven, Eindhovenaren
Op thisiseindhoven.com en onze @Eindhovencity social media kanalen is vandaag een videoboodschap verschenen, met poëtische teksten van Merel Morre, voor alle Eindhovenaren in deze buitengewone tijden. Positief, hoopgevend en gericht op samenwerking en de Eindhovense energie die ook nu in de stad blijft stromen. Ook al is het achter gesloten deuren! Deze video is gemaakt met lokale partners zoals Blickfänger, Merel Morre en Steye van Dam. De boodschap is gericht op iedereen die in Eindhoven woont, werkt of gewoon fan en betrokken is. Bekijk de video hier:

Online inspiratie
De afgelopen weken is onze website Thisiseindhoven.com opnieuw ingericht, waarbij specifieke content in het Engels en Nederlands wordt gepubliceerd die past bij de actualiteit. Onder het label Visit delen we alternatieve 'Thuisblijf activiteiten', inspirerende beelden en andere mogelijkheden om Eindhoven digitaal te ervaren. Een belangrijk doel is om het bereik van onze kanalen in te zetten voor ondernemers in food en retail, maar ook culturele instellingen. De gemaakte content wordt, net als de videoboodschap, actief met online campagnes gepromoot via onze kanalen. Daarbij wordt ingezet op maximaal bereik in en om Eindhoven.