Citymarketing Eindhoven lanceert duurzaam kledingmerk
Merk Eindhoven
2 juli 2020

Citymarketing Eindhoven lanceert duurzaam kledingmerk

Citymarketing Eindhoven lanceert vandaag een nieuw duurzaam kledingmerk. Alle items en bijbehorende ontwerpen staan in het teken van de vibes uit het logo van de stad. De kleding en accessoires zijn online verkrijgbaar op thisisTHEVIBE.com en worden vanaf vandaag ook fysiek verkocht in de PSV Eindhoven City Store, in het centrum van Eindhoven. 

The Official Eindhoven Wear
Het merk gaat van start met een unisex basiscollectie voor volwassenen en kinderen, bestaande uit t-shirts, polo's, hoodies, sweaters en accessoires, zoals caps en totebags. “We merken vanuit citymarketing dat onze inwoners steeds meer met het merk Eindhoven bezig zijn en op verschillende manieren hun trots op de stad willen uitdragen. Wij hopen met dit duurzame kledingmerk hier op een verantwoorde en creatieve manier aan bij te dragen. Een merk dat met trots en vol energie gedragen kan worden”, aldus Peter Kentie, directeur Eindhoven365.

Kleurrijke ontwerpen
De kleurrijke ontwerpen zijn ontstaan uit een samenwerking met lokale ontwerpbureaus Marc Koppen en HeyHeydeHaas. Er is op verschillende manieren gespeeld met het logo, van een grote neon spray paint vibe op de rug tot aan een kleine gestikte variant op de borst. De ambitie voor de toekomst is om meer ontwerpers te betrekken bij de al dan niet tijdelijke collecties, zodat de lokale creatieve community een actieve rol krijgt in de doorontwikkeling van het merk. 

Verkrijgbaar online en in de winkel
Vanaf vandaag wordt er actief ingezet op een online campagne aangevuld met buitenreclame voor inwoners van Eindhoven en omgeving, waarbij fotografie en video’s worden ingezet om het gloednieuwe merk onder de aandacht te brengen. 
De kleding en accessoires zijn online verkrijgbaar op thisisTHEVIBE.com en worden vanaf vandaag ook fysiek verkocht in de PSV Eindhoven City Store. De PSV Eindhoven City Store is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen de merken Eindhoven, PSV en Puma, de nieuwe shirtsponsor van PSV. Op 1 juli vond de officiële opening plaats op Marktstraat 3 in het centrum van Eindhoven.

thisisTHEVIBE.com
@thevibeeindhoven